Korona jyllää maailmalla ja meillä Suomessa. Elämme vakavia aikoja. Olemme Numerolalla ottaneet tilanteen vakavasti jo aivan pandemian alusta asti.

Tilanne on antanut myös mahdollisuuden kehittää toimintaamme muun muassa asiakastyön, viestinnän ja raportoinnin osalta. Olemme asiakkaidemme kanssa yhdessä tehneet sen mahdolliseksi. Kasvokkain ei voida nyt tavata eikä samoissa tiloissa projekteja edistää. Tämä ei ole vaikuttanut tekemiseen. Vahvana teknologiaosaajana olemme löytäneet tavat ja välineet tehdä projektityötä tehokkaasti. Tämä ei ole sattumaa.

Projektien monipaikkaisuus on jo aiemmin edellyttänyt projektikäytänteiden ja -alustojen kehittämistä proaktiivisesti ja näin olemme pystyneet vastaamaan uuden tilanteen aiheuttamiin haasteisiin“, toteaa toimitusjohtajamme Antti Niemistö.

Tilanne on myös edellyttänyt reagoimista. Viestintä- ja raportointitapoja on kirkastettu ja tiivistetty, jotta etätyön edellyttämä tiedonvälitys on riittävää, mutta ei liiallista. Tämä edellyttää myös nykyaikaisia välineratkaisuja, jotka Numerola on ottanut käyttöön jo kauan ennen pandemiaa.

Nykyaikaisen projektityön perusvaatimuksia“, sanoo Antti lyhyesti.

Yritys on laajentanut työntekijöiden vakuutuksia kattamaan myös vapaa-ajan. Ensiaputaitoja myös ylläpidetään, kuten ennenkin.

Tilanne edellyttää konkreettisia tekoja.

 

Toivomme kaikille terveyttä, Numerolan väki