Simuloinnilla tehoa kaupunkisuunnitteluun

Ratkaisemme kaupunkisuunnittelun ja rakentamisen haasteita muun muassa tarkkojen tuulisuusmallinnusten sekä matemaattisten optimointimenetelmien avulla. Meillä on vahva simulointi- ja optimointimenetelmien erityisosaaminen, jota sovellamme kaavoittajien, arkkitehtien, konsulttien sekä rakennesuunnittelijoiden hyödyksi.

  • Simulointi ja optimointi nopeuttavat ja helpottavat suunnittelutyötä
  • Kustannussäästöt ja virheiden välttäminen rakentamisessa
  • Tuulisuusmallinnus on edullisempi ja tarkempi kuin perinteinen tuulitunnelitestaus
  • Tuulisuusmallinnus tuottaa aiempaa täsmällisempää tietoa tuulikuormista

Korkea rakentaminen ja äärimmäiset sääilmiöt yleistyvät. Numerolan tuottamat kaupunkien tuulisuusanalyysit ja -mallit tuovat tarkkuutta, kustannustehokkuutta ja riskien hallintaa kaupunkiympäristöjen suunnitteluun sekä rakennusvalvonnan tarpeisiin.

Numerolan kehittämän tuulisuusmallinnuksen avulla voidaan selvittää suunnitteilla olevan kohteen tuuliolosuhteet, eli tuulen vaikutukset turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja rakennusten elinkaareen. Mallinnusten avulla saadaan ennakoivaa tietoa siitä, kuinka suunnitellut rakennukset vaikuttavat kohteen tuuliolosuhteisiin. Tuulisuusanalyysejä hyödynnetään myös rakenteita ja lujuutta suunniteltaessa. Tuulisuusmallinnuksia yhdistettynä paikkatietoanalyyseihin voidaan hyödyntää laajasti kaupunkien suunnittelussa havainnollisuutensa ansiosta.

Numerolan matemaattista osaamista voidaan hyödyntää myös muussa kaupunkiympäristön suunnittelussa, kuten näkyvyys- ja peittoanalyyseissä, aurinkoenergian sekä kaupunkiympäristön turvallisuuteen liittyvien laitteiden (valvontakamerat, valaisimet) sekä sähköautojen latauspisteiden sijoittelussa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

numerola-press-AdobeRGB-006

Pasi Tarvainen

Johtaja ja hallituksen puheenjohtaja

etunimi.sukunimi@numerola.fi

+358 40 747 7986

Linkedin
SK_web_2

Samuli Korpinen

Myyntijohtaja

etunimi.sukunimi@numerola.fi

+358 50 511 5343

Linkedin