Suomessa kehitetään kiihtyvään tahtiin uusia teknologioita kestävän kehityksen ja hiilineutraalin tulevaisuuden varmistamiseksi. On ollut hienoa seurata, kuinka yrityksenne on liittynyt osaksi tätä kehitystä.

Koko prosessiteollisuussektori etsii ja kehittää ratkaisuja kokonaistehokkuuden ja kestävän kehityksen haasteisiin. Jotta edellä kuvattu voisi toteutua, se edellyttää teknologioiden, tuotteiden ja tuotantoprosessien uudistamista. Näiden suunnittelussa ja validoinnissa simulointi on yksi keskeisimmistä menetelmistä.

Liiketoimintojen muutos erityisesti paperi-kartonki-sellu -sektorilla sekä uusissa puupohjaisissa tuotteissa on kannustanut meitä innovoimaan uusia ratkaisuja muun muassa simulointiin perustuvissa suunnittelumenetelmissä, tuotantoprosessien seurannassa sekä uuden tyyppisissä digitaalisissa ratkaisuissa.

Biopohjaisten tuotteiden maailmanlaajuisten markkinoiden ennustetaan kasvavan 200 miljardia euroa vuoteen 2030 mennessä. Puupohjaiset tuotteet ovat voittajia huomisen kestävässä taloudessa, aina mikroskooppisesta nanoselluloosasta massiivisiin rakennuselementteihin. Pukeudumme jatkossa puukuidusta valmistettuihin tekstiileihin, syömme ja juomme fossiilivapaista astioista ja käytämme ajoneuvojamme biopohjaisilla polttoaineilla ja -akuilla. Puupohjaisia raaka-aineita ja välituotteita käytetään kosmetiikassa, kemian-, lääke-, elektroniikka-, elintarvike- ja energiateollisuudessa ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue lisää referensseistämme

Spinnova – Maailman ympäristöystävällisintä tekstiilikuitua kehittämässä

Valmet Technologies – Numerolalta ei mallinnusosaaminen lopu kesken haastavissakaan projekteissa

Numerola on liittynyt osaksi AFRYä

Voimme nyt yhdessä tarjota entistäkin laajemmin simulointipalveluja teollisuuden digitalisointiin ja päästöttömään energiaan liittyen. Simuloimme monimutkaiset prosessit ja muodostamme nopeasti näkemyksen, kuinka tuotanto viritetään huippuunsa yhdistämällä datan analysointiin huippuluokan teknologia- ja prosessiosaamisemme. Meiltä saat tarkat ja helppokäyttöiset ratkaisut tuotannon älykkääseen seurantaan ja tiedolla johtamiseen. Reaaliaikaisella tiedolla johtaminen lisää prosessien tehokkuutta ja parantaa laatua.

Meillä on vahvaa osaamista uusien teknologioiden ja tuotantoprosessien kehittämisestä ja testaamisesta simulointiteknologian avulla. Yhteistyössä teemme suunnittelusta, kehityksestä ja tuotannostanne älykkään. Tarjoamme kustannustehokkaan digitaalisen simulointiympäristön uusien innovaatioiden testaamiseen. Tekemämme tarkat prosessimallit ja matemaattiset optimointimenetelmät mahdollistavat uudentyyppiset työkalut, kuten digitaaliset kaksoset, tuotannon suunnitteluun, hallintaan ja optimointiin.

Olemme strateginen kumppani

– Tuotteiden laadun ja ominaisuuksien seurantaan ja kehittämiseen

– Älykkään ja oppivan tuotantoprosessin kehittämiseen sekä resurssitehokkaaseen optimointiin

– Tuotannon riskien hallintaan (laatuvaihtelut ja tuotantokatkokset)

– Tuotannon digitalisointiin, datan tehokkaaseen hyödyntämiseen ja reaaliaikaiseen seurantaan

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tuotannon digitalisoinnin mahdollisuuksista teidän tarpeisiinne.

Yhteistyöterveisin

Pasi Tarvainen
Johtaja / Numerola Oy
pasi.tarvainen@numerola.fi
+358 40 747 7986

Kirsi Kokkonen
Head of Technology and New Solutions,
Process Industries Finland / AFRY Finland Oy
kirsi.kokkonen@afry.com
+358 50 592 6311